Zakres działalności Firmy
I Produkcja profesjonalnych preparatów do mycia i dezynfekcji:
-
zakładów przetwórstwa mięsnego
-
zakładów przetwórstwa mleka
-
zakładów drobiarskich
-
zakładów przetwórstwa owocowo-warzywnego
-
zakładów produkcji napojów alkoholowych i bezalkoholowych
-
pojazdów samochodowych
-
preparaty do higieny rąk
II Opracowywanie i wdrażanie systemów jakości
-
GHP/GMP
-
System HACCP
-
System Dobrej Praktyki Laboratoryjnej
III Przeprowadzanie auditów
-
Audity strony pierwszej
-
Audity strony drugiej
-
Audity strony trzeciej
IV Szkolenia
-
GHP/GMP
-
System HACCP
-
Auditorów
-
dla kadry pracowniczej sektora spożywczego
-
dla kadry kierowniczej oraz menagerów sektora spożywczego
V Projekty technologiczne dla zakładów przetwórstwa spożywczego
-
przemysł mięsny
-
przemysł drobiarski
-
przemysł mleczarski
-
przemysł owocowo-warzywny
VI Wdrażanie nowoczesnych i innowacyjnych technologii
VII Analityka mikrobiologiczna
-
Szybkie testy mikrobiologiczne do oceny stanu higieny
-
Inkubatory mikrobiologiczne
VIII Urządzenia stosowane do procesów mycia i dezynfekcji
-
wytwornice piany
-
centralne systemy mycia pianowego
IX Sprzęt do utrzymania higieny